Tjänster

Våra tjänster

Vårat team på Ereko står redo att hjälpa dig och ditt företag med den bokföringshjälp ni behöver. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov. Vi har olika lösningar för alla våra kunder. Vi kan hjälpa er med allt i från löner, deklarationer, löpande bokföring till bokslut. Slipp pappersarbete, ekonomi och administration och låt oss ta hand om det vi gör bäst.
Hos oss på Ereko kommer ni känna att ni är i säkra händer.

Löpande bokföring
Vi kan hjälpa er med den löpande bokföringen. Ni väljer själva hur stor del av bokföringen ni behöver hjälp med. En del kunder vill ha hjälp med vissa delar och andra vill att vi tar hand om hela bokföringen. Här kan vi exempelvis hjälpa till med att registrera och betala leverantörsfakturor, upprätta kundfakturor och skicka ut till kunder, registrera inbetalningar, kontera kvitton och räkningar, stämma av bankkontot samt skapa månadsrapporter. 

Bokslut och årsredovisning
Vi gör bokslut och upprättar årsredovisningar som följer reglerna för just ditt bolag oavsett om du har bokfört själv under året eller om vi haft hand om den löpande bokföringen. 

Lönehantering
Behöver ni hjälp med hela eller delar av lönehanteringen kan vi hjälpa er. Vi rapporterar också till olika fackförbund och intresseorganisationer. 

Deklarationer
Vi hjälper till med alla deklarationer för ditt företag eller dig som privatperson. Vi hjälper till med moms- och arbetsgivardeklaration (skattedeklaration). 

Starta bolag
Behöver du hjälp att starta upp ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma finns vi här för dig. 

Rådgivning

Du är alltid välkommen till vårat kontor eller ringa oss för att diskutera eller planera företagets ekonomi. Vi finns här för alla typer av frågor och funderingar. Vi på Ereko sätter kunden i fokus och satsar för att alltid finnas tillgängliga dagtid.

Digital bokföring

Vi jobbar även digitalt och så önskas. Hos oss får ni en portabel ekonomifunktion där ni som kund skickar in underlag och attesterar på ett knapptryck vart ni än befinner er. Resten sköter vi åt er, från löpande redovisning, betalningar, deklarationer till rapportering av viktiga nyckeltal.