Redovisingsekonom

Ereko AB är en redovisningsbyrå som funnits i många år. Företaget sitter i en väldigt fin lokal på en innergård. Vi är idag två personer som driver företaget tillsammans och vi gillar att jobba i högt tempo och ha många bollar i luften. Vi har under den senaste tiden fått fler kunder och vi räcker därför inte till längre. Därför sitter vi här nu och letar efter kanske just dig.

Är du ekonom ut i fingerspetsarna? Letar du efter ett nytt och spännande jobb? Då har du kommit rätt. Vi är en redovisningsbyrå som sitter i lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi jobbar mestadels digitalt i Fortnox. Vi har många kunder i alla möjliga branscher så arbetsuppgifterna är mycket varierande. Vi jobbar i högt tempo och finns alltid där för våra kunder. Vi är och försöker alltid att sträva efter att vara en väldigt personlig byrå. Därför vill vi inte vara för stora.

Men nu har vi fått in många nya intressanta kunder och vi behöver därför förstärkning. Kanske är det just dig vi söker? Då tycker vi att du skall söka till denna tjänst!

Denna roll är varierande och passar dig som vill jobba med stort ansvar. Du blir en del av ett litet team där alla samarbetar i vardagen men där man också jobbar en del självständigt. Vi hoppas att du har ambitioner att vilja växa i din roll och utvecklas i företaget!


Dina arbetsuppgifter

• Löpande bokföring

• Lönehantering

• Skatter och moms

• Kund- och leverantörsreskontra

• Fakturering

 

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och som har ett genuint intresse för ekonomi och bokföring. Vi tror att du är en nyfiken person som är bra på att ta in ny information och kunskap. Du är flexibel och har lätt för att skifta mellan de olika arbetsuppgifterna. Ett stort plus är om du har jobbat i Fortnox tidigare. 

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att ansöka.


Redovisningassistent

Ereko AB är en redovisningsbyrå i Stockholm med kontor på Södermalm.
Med stort fokus på ett nära samarbete, personlig service och hög kvalitet bistår vi våra kunder med bokföring, bokslut, skatterådgivning, löneadministration och affärsrådgivning.

Vi arbetar hela tiden mot att använda oss av ny teknik för att kunna förbättra kundupplevelsen och effektiviteten gällande bokföring. Vi jobbar därför mycket digitalt. Detta underlättar både för kunden och oss men inte minst för miljön. 

Vi är i dagsläget två medarbetare på byrån, där vi båda jobbar som redovisningskonsulter. Vi behöver nu förstärkning i teamet och vem vet kanske det är just Du? 

Den medarbetare vi söker behöver uppfylla:
  • Noggrannhet med ett sinne för detaljer
  • Öppen och lyhörd i samarbetet med övriga medarbetare
  • Trivas med att hålla ordning på ett flertal olika uppdrag samtidigt
  • Hålla ett högt tempo då vi alltid jobbar mot att vara tidseffektiva mot våra kunder
  • Vilja utvecklas i företaget, få mer ansvar och ständigt vilja lära sig
  • Ha erfarenhet från tidigare jobb inom redovisning, gärna i Fortnox
  • Meriterande är om du tidigare jobbat på redovisningsbyrå
Som redovisningsassistent hos oss kommer du jobba med löpande redovisning.
För rätt person kan du komma att få mer och mer ansvar med tiden.

Tillträde för tjänsten är under hösten.